Stichting Vrienden van Kids2care

Stichting Vrienden van Kids2care helpt door middel van sponsoring en beheer van giften, actief mee om het werk van Kids2care KinderZorghuis in Julianadorp mede mogelijk te maken. We kunnen uitstapjes maken met de kinderen, om zo het kind extra te laten genieten van een dagje weg wat niet altijd vanzelfsprekend is. Daarnaast kunnen mede door uw steun er pakjes gekocht worden met Sinterklaas voor alle kinderen en hun broertjes en zusjes. 

De Vrienden beheren de finaciele middelen die nodig zijn voor de aanschaf en onderhoud van o.a. meubilair, materialen en spel materiaal. Het bestuur bestaat uit kundige en maatschappelijk betrokkken mensen uit de samenleving en ziet toe op een juist gebruik van de giften.

Wilt u de zorg en verdere ontwikkeling van het KinderZorghuis in Julianadorp ondersteunen? Neemt u dan contact op met ons , wij geven uw gegevens door aan het bestuur.

Stichting Vrienden van Kids2care

Rabobank: NL93RABO0130686093

kvk 52726762

 

 

 

Kids2care Kinderthuiszorg is er voor  kinderen met een ‘extraatje’ en voor hun gezin. De kinderen zijn vaak chronisch of acuut ziek, of hebben een meervoudige  lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Kids2care biedt met haar eigen Verpleegkundig KinderZorghuis zorg aan acuut en chronisch zieke kinderen middels dagopvang, logeermogelijkheden en/of  Kinderhospice zorg als respijtzorg of  structurele zorgondersteuning.

De bekosting van Verpleegkundige Kindzorg valt grotendeels onder de Zorgverzekeringswet (ZVW) en voor een aantal kinderen met verpleegkundige zorgvraag en een verstandelijke beperking onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

Zoekt u zorg voor uw kind?

Wij denken graag met u mee!

Kids2care Kinderthuiszorg & KinderZorghuis 

Noord-Holland en Noord-Nederland

werkzaam in: Noord-Holland, Friesland, Groningen

daarnaast in overleg in Drenthe, Overijssel & Flevoland/NOP

 

Waar vindt u ons:

Wij zijn op kantoor bereikbaar:

ma-vrij 08.00 -15.00

Telefoon: 0223-641502

E-mail: info@kids2care.nl

 

Bezoek & postadres:

Het Nieuwe Diep 36

1781 AD Den Helder