Stichting Vrienden van Kids2care

Stichting Vrienden van Kids2care helpt door middel van sponsoring en beheer van giften, actief mee om het werk van Kids2care mede mogelijk te maken. We kunnen bijvoorbeeld uitstapjes maken met de kinderen, om zo het kind extra te laten genieten van een dagje weg wat niet altijd vanzelfsprekend is. Daarnaast kunnen mede door uw steun er pakjes gekocht worden met bijvoorbeeld Sinterklaas voor alle kinderen en hun broertjes en zusjes. 

De Vrienden beheren de finaciele middelen, bestuur bestaat uit kundige en maatschappelijk betrokkken mensen uit de samenleving en ziet toe op een juist gebruik van de giften.

Wilt u de extraatjes voor kinderen in zorg van Kids2care Kinderthuiszorg ondersteunen? Neemt u dan contact op met ons , wij geven uw gegevens door aan het bestuur.

Stichting Vrienden van Kids2care

Rabobank: NL93RABO0130686093

kvk 52726762

 

 

 

Kids2care Kinderthuiszorg is er voor kinderen met een medisch of verpleegkundig ‘extraatje’ en voor hun gezin. Wij bieden Verpleegkundige Kindzorg thuis, op school of een gewenste andere locatie en denken op maat mee voor passende zorg.

Kids2care biedt middels samenwerking zorg aan acuut en chronisch zieke kinderen middels dagopvang, logeermogelijkheden en/of  Kinderhospice zorg als respijtzorg of structurele zorgondersteuning.

De bekosting van Verpleegkundige Kindzorg valt grotendeels onder de Zorgverzekeringswet (ZVW) middels ZIN (zorg in natura) en voor kinderen met verpleegkundige zorgvraag en een verstandelijke beperking/ blijvende zorgvraag die vallen onder de WLZ (Wet Langdurige Zorg) middels inzet van PGB (persoon gebonden budget).

Zoekt u zorg voor uw kind?

Wij denken graag met u mee!

Kids2care Kinderthuiszorg voor Verpleegkundige Kindzorg

Noord-Holland en Noord-Nederland

werkzaam in: Noord-Holland, Friesland, Groningen

daarnaast in overleg in Drenthe

 

Waar vindt u ons:

Wij zijn op kantoor bereikbaar:

ma-vrij 08.00 -16.00

Telefoon: 0223-641502

E-mail: info@kids2care.nl

 

Bezoek & postadres:

Het Nieuwe Diep 36

1781 AD Den Helder