Waar staan wij voor

Kids2care Kinderthuiszorg, zorg(t) voor kinderen
Kids2care Kinderthuiszorg is een particuliere organisatie voor gespecialiseerde thuiszorg aan kinderen met een ‘extraatje’. Wij helpen gezinnen bij de verpleging, verzorging en verpleegkundige begeleiding van een acuut of chronisch ziek kind. Onze gespecialiseerde (kinder)verpleegkundigen zijn 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar om zorg op maat te leveren. Zo kan uw kind langer thuis blijven, sneller naar huis na een ziekenhuisopname, vaker thuis zijn en kunt u weer even alleen ouders zijn. Onze hulp is erop gericht ervoor te zorgen dat uw kind zich fijn en veilig voelt en dat het hele gezin weer momenten van ontspanning vindt.

Kids2care Verpleegkundig Kinderzorghuis, voor dag- en logeeropvang 
Kids2care Kinderzorghuis van Kids2care Kinderthuiszorg is er speciaal voor kinderen met een medisch ‘extraatje’ van 0 tot en met 18  jaar.

In samenwerking met de Ronald McDonald Hoeve, waar Kids2care gebruik maakt van de locatie in Beetsterzwaag in Friesland; kunnen wij logeeropvang voor kinderen met (kinder)verpleegkundige zorg voor kinderen en gezinnen met een kind met verpleekundige zorgvraag. Zie Kinderzorghuis

Kinderen kunnen hier in een rustige en veilige omgeving genieten, onder begeleiding van gespecialiseerde (kinder)verpleegkundigen van Kids2care Kinderthuiszorg. Op de zorglocatie is een huiselijke omgeving gecreëerd waarbij voor de kinderen geborgenheid, veiligheid, warmte en respect centraal staan. Uw kind is weer even echt kind en kan hier heerlijk ontspannen. Voor u als ouders de mogelijkheid om de dagelijks zorg voor uw kind even uit handen te geven, om zo te “ontzorgen”!

Kids2care  biedt voor elke medische aandoening mogelijkheden voor dagopvang en verblijf. Zo kunnen wij kinderen opvangen met bijvoorbeeld Spina Bifida, een spierziekte, een auto-immuunziekte, kanker, nieraandoening, een aangeboren afwijking en tal van andere aandoeningen. De zorglocatie is ook geschikt voor kinderen die afhankelijk zijn van medische apparatuur, zoals (volledige) sondevoeding, 24 uurs beademingsafhankelijkheid of voor kinderen met een trachea canule, port-a-cath, stomazorg of andere medische apparatuur.


De locatie is volledig rolstoel begaanbaar. Kids2care Kinderthuiszorg biedt zo op een prachtige locatie passende zorg en opvangmogelijkheden.


 

Deel deze pagina:

Kids2care Kinderthuiszorg is er voor  kinderen met een ‘extraatje’ en voor hun gezin. De kinderen zijn vaak chronisch of acuut ziek, of hebben een meervoudige  lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Kids2care biedt met haar eigen Verpleegkundig KinderZorghuis zorg aan acuut en chronisch zieke kinderen middels dagopvang, logeermogelijkheden en/of  Kinderhospice zorg als respijtzorg of  structurele zorgondersteuning.

De bekosting van Verpleegkundige Kindzorg valt grotendeels onder de Zorgverzekeringswet (ZVW) en voor een aantal kinderen met verpleegkundige zorgvraag en een verstandelijke beperking onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

Zoekt u zorg voor uw kind?

Wij denken graag met u mee!

Kids2care Kinderthuiszorg & KinderZorghuis 

Noord-Holland en Noord-Nederland

werkzaam in: Noord-Holland, Friesland, Groningen

daarnaast in overleg in Drenthe, Overijssel & Flevoland/NOP

 

Waar vindt u ons:

Wij zijn op kantoor bereikbaar:

ma-vrij 08.00 -15.00

Telefoon: 0223-641502

E-mail: info@kids2care.nl

 

Bezoek & postadres:

Het Nieuwe Diep 36

1781 AD Den Helder