Zorgboek, artikel 22 september 2015 NHD

Zorgboek, artikel 22 september 2015 NHD

22 - 09 - 2015

Ontmoet Bernice Reenders. Weinig vrouwen die zo strijdbaar en creatief zijn. Als iemand weet hoe het tegenwoordig zit met de zorg aan, voor en over kinderen, dan is zij het wel.Want ze is niet alleen verpleegkundig kindzorg coördinator met een eigen zorgonderneming, maar ook moeder van vijf kinderen waarvan drie met een ’medisch extraatje’, zoals Bernice dat zelf typeert.

Klik hier voor het artikel in PDF


 

 
 
Deel deze pagina:

Kids2care Kinderthuiszorg is er voor  kinderen met een ‘extraatje’ en voor hun gezin. De kinderen zijn vaak chronisch of acuut ziek, of hebben een meervoudige  lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Kids2care biedt met haar eigen Verpleegkundig KinderZorghuis zorg aan acuut en chronisch zieke kinderen middels dagopvang, logeermogelijkheden en/of  Kinderhospice zorg als respijtzorg of  structurele zorgondersteuning.

De bekosting van Verpleegkundige Kindzorg valt grotendeels onder de Zorgverzekeringswet (ZVW) en voor een aantal kinderen met verpleegkundige zorgvraag en een verstandelijke beperking onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

Zoekt u zorg voor uw kind?

Wij denken graag met u mee!

Kids2care Kinderthuiszorg & KinderZorghuis 

Noord-Holland en Noord-Nederland

werkzaam in: Noord-Holland, Friesland, Groningen

daarnaast in overleg in Drenthe, Overijssel & Flevoland/NOP

 

Waar vindt u ons:

Wij zijn op kantoor bereikbaar:

ma-vrij 08.00 -15.00

Telefoon: 0223-641502

E-mail: info@kids2care.nl

 

Bezoek & postadres:

Het Nieuwe Diep 36

1781 AD Den Helder