Gift KinderZorghuis van Dilano

Gift KinderZorghuis van Dilano

22 - 12 - 2016

Prachtig Kerstcadeau van Dilano Restourante in Julianadorp. Speciaal voor het Kids2care KinderZorghuis.

Kinderen met extra medische zorg, kunnen tijdelijk in het KinderZorghuis verblijven, zodat het gezin even kan bijtanken om de intensieve zorg voor een ziek kind te kunnen blijven volhouden. Voor alle spulletjes die de kinderen nodig hebben, speelgoed, en voor een nieuwe tuinset deze zorg, is het KinderZorghuis afhankelijk van giften.

Geweldig dat we op de steun van lokale ondernemers mogen rekenen, die ons helpen om samen met de Stichting Vrienden van Kids2care, deze opvang te kunnen blijven bieden.

Familie Laan, team Dilano en alle mensen die hier middels het bestellen van karaffen water aan hebben bijgedragen, ontzettend bedankt!


 

 
 
Deel deze pagina:

Kids2care Kinderthuiszorg is er voor  kinderen met een ‘extraatje’ en voor hun gezin. De kinderen zijn vaak chronisch of acuut ziek, of hebben een meervoudige  lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Kids2care biedt met haar eigen Verpleegkundig KinderZorghuis zorg aan acuut en chronisch zieke kinderen middels dagopvang, logeermogelijkheden en/of  Kinderhospice zorg als respijtzorg of  structurele zorgondersteuning.

De bekosting van Verpleegkundige Kindzorg valt grotendeels onder de Zorgverzekeringswet (ZVW) en voor een aantal kinderen met verpleegkundige zorgvraag en een verstandelijke beperking onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

Zoekt u zorg voor uw kind?

Wij denken graag met u mee!

Kids2care Kinderthuiszorg & KinderZorghuis 

Noord-Holland en Noord-Nederland

werkzaam in: Noord-Holland, Friesland, Groningen

daarnaast in overleg in Drenthe, Overijssel & Flevoland/NOP

 

Waar vindt u ons:

Wij zijn op kantoor bereikbaar:

ma-vrij 08.00 -15.00

Telefoon: 0223-641502

E-mail: info@kids2care.nl

 

Bezoek & postadres:

Het Nieuwe Diep 36

1781 AD Den Helder