Bedbox voor het KinderZorghuis

Bedbox voor het KinderZorghuis

20 - 03 - 2017

In ons KinderZorghuis in Julianadorp zijn we de trots op de uitbreiding met een speciale Bedbox. Met deze Bedbox hebben we een heerlijke, veilige plek om in te spelen en in te kunnen snoezelen.

Om voor de kinderen die hier zorg ontvangen te kunnen zorgen, is het belangrijk dat onze voorzieningen aansluiten bij de zorgvraag van de kinderen.

Om de extra voorzieningen mogelijk te maken, zijn we afhankelijk van sponsoring. Wilt u ons werk steunen, de Stichting Vrienden Kids2care is onafhankelijk en draagt er zorg voor dat uw steun wordt gebruikt om de kinderen een nog leukere tijd in het KinderZorghuis te kunnen bieden.


 

Deel deze pagina:

Kids2care Kinderthuiszorg is er voor  kinderen met een ‘extraatje’ en voor hun gezin. De kinderen zijn vaak chronisch of acuut ziek, of hebben een meervoudige  lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Kids2care biedt met haar eigen Verpleegkundig KinderZorghuis zorg aan acuut en chronisch zieke kinderen middels dagopvang, logeermogelijkheden en/of  Kinderhospice zorg als respijtzorg of  structurele zorgondersteuning.

De bekosting van Verpleegkundige Kindzorg valt grotendeels onder de Zorgverzekeringswet (ZVW) en voor een aantal kinderen met verpleegkundige zorgvraag en een verstandelijke beperking onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

Zoekt u zorg voor uw kind?

Wij denken graag met u mee!

Kids2care Kinderthuiszorg & KinderZorghuis 

Noord-Holland en Noord-Nederland

werkzaam in: Noord-Holland, Friesland, Groningen

daarnaast in overleg in Drenthe, Overijssel & Flevoland/NOP

 

Waar vindt u ons:

Wij zijn op kantoor bereikbaar:

ma-vrij 08.00 -15.00

Telefoon: 0223-641502

E-mail: info@kids2care.nl

 

Bezoek & postadres:

Het Nieuwe Diep 36

1781 AD Den Helder