10 jaar Kids2care Kindzorg!

10 jaar Kids2care Kindzorg!

12 - 02 - 2016

Een heel mooi jubileum. Een waarvan ik 10 jaar geleden bij de oprichting niet had kunnen dromen dat het zo'n mooi en bijna landelijk dekkend bedrijf zou gaan worden. Heel erg trots op alle verpleegkundigen en kantoorcollega's die hier aan bijdragen!

10 jaar met mijlpalen, mooie verhalen over zorg, veel kunnen betekenen voor veel kinderen en gezinnen. Maar vooral groot geworden door klein te blijven!

Veel ontwikkelingen binnen de zorg en zorgbekostiging, helaas niet allemaal ten goede voor de zieke kinderen en hun gezinnen. Toch blijf ik hopen op een echte "Verpleegkundige Kindzorg" bekostiging, omdat dit zo nodig is voor alle ouders van kinderen met een medisch "extraatje".

Dank voor alle in ons gestelde vertrouwen.

Warme groet, namens het hele team 
Bernice Reenders 
Directeur- Zorg coördinator - Kindzorg verpleegkundige


 

Deel deze pagina:

Kids2care Kinderthuiszorg is er voor  kinderen met een ‘extraatje’ en voor hun gezin. De kinderen zijn vaak chronisch of acuut ziek, of hebben een meervoudige  lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Kids2care biedt met haar eigen Verpleegkundig KinderZorghuis zorg aan acuut en chronisch zieke kinderen middels dagopvang, logeermogelijkheden en/of  Kinderhospice zorg als respijtzorg of  structurele zorgondersteuning.

De bekosting van Verpleegkundige Kindzorg valt grotendeels onder de Zorgverzekeringswet (ZVW) en voor een aantal kinderen met verpleegkundige zorgvraag en een verstandelijke beperking onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

Zoekt u zorg voor uw kind?

Wij denken graag met u mee!

Kids2care Kinderthuiszorg & KinderZorghuis 

Noord-Holland en Noord-Nederland

werkzaam in: Noord-Holland, Friesland, Groningen

daarnaast in overleg in Drenthe, Overijssel & Flevoland/NOP

 

Waar vindt u ons:

Wij zijn op kantoor bereikbaar:

ma-vrij 08.00 -15.00

Telefoon: 0223-641502

E-mail: info@kids2care.nl

 

Bezoek & postadres:

Het Nieuwe Diep 36

1781 AD Den Helder