Mitch

 

Onze zoon Mitch is geboren op 22 augustus 2012, in eerste instantie leek hij kerngezond. Echter na 1 dag veranderde de situatie volledig. Een trombus (stolsel) dat in zijn hartkamer verscholen zat kwam terecht in zijn longslagader, die helemaal afgesloten werd daardoor.

 

Na een spoed hartoperatie en in totaal ca 2 weken ziekenhuis (AMC en LUMC) mochten we eindelijk naar huis. Thuisgekomen na deze hectische weken heeft Kids2care gedeeltelijk de zorg van Mitch op zich genomen. Mitch moest namelijk 6 maanden lang een injectie krijgen met tinzaparine, een bloedverdunner. Dit uit voorzorg om eventueel te voorkomen dat het stolsel niet weer ging aangroeien.

 

In eerste instantie had Mitch vanuit het ziekenhuis nog een insuflon in zijn been waar de injecties in konden worden gegeven. Dit was echter geen ideale manier kwamen we snel achter. Dankzij de actieve houding van Kids2care kwam er echter snel een voor Mitch veel minder belastende manier van injecteren. Met een dunne insulinenaald (net zoals mensen die dagelijks insuline moeten spuiten) werd de vloeistof zeer langzaam ingespoten. De methode ging zodanig goed dat niet zelden Mitch de prik zelfs lachend doorbracht! Dit is wat ons betreft een van de sterkste punten van Kids2care. Alles werd uit de kast getrokken om een zo goed mogelijke zorg te geven, hier zijn we ze erg dankbaar voor.

 

Dag na dag en week na week kreeg Mitch elke dag om 09:00 uur een prikje. Kids2care heeft een klein team op Mitch gezet zodat er vaak dezelfde medewerkers bij ons thuis kwamen, dat is erg fijn, zo leer je elkaar ook nog een beetje kennen en is het ook voor Mitch vertrouwd. Het dagelijks prikken is natuurlijk niet leuk, het blijft een inbreuk op je leven, vrijheid en privacy. Ondanks dat we heel erg tevreden zijn over de zorgverlening van Kids2care zijn we blij dat het nu niet meer hoeft.

 

De toekomst zal uitwijzen of Mitch nog extra zorg nodig zal hebben. Maar mocht er ooit weer een vorm van thuiszorg nodig zijn voor hem zullen we zeker voor Kids2care kiezen!

 

Ronald en Vanessa & Dylan en Mitch


 

 

Kids2care Kinderthuiszorg is er voor  kinderen met een ‘extraatje’ en voor hun gezin. De kinderen zijn vaak chronisch of acuut ziek, of hebben een meervoudige  lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Kids2care biedt met haar eigen Verpleegkundig KinderZorghuis zorg aan acuut en chronisch zieke kinderen middels dagopvang, logeermogelijkheden en/of  Kinderhospice zorg als respijtzorg of  structurele zorgondersteuning.

De bekosting van Verpleegkundige Kindzorg valt grotendeels onder de Zorgverzekeringswet (ZVW) en voor een aantal kinderen met verpleegkundige zorgvraag en een verstandelijke beperking onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

Zoekt u zorg voor uw kind?

Wij denken graag met u mee!

Kids2care Kinderthuiszorg & KinderZorghuis 

Noord-Holland en Noord-Nederland

werkzaam in: Noord-Holland, Friesland, Groningen

daarnaast in overleg in Drenthe, Overijssel & Flevoland/NOP

 

Waar vindt u ons:

Wij zijn op kantoor bereikbaar:

ma-vrij 08.00 -15.00

Telefoon: 0223-641502

E-mail: info@kids2care.nl

 

Bezoek & postadres:

Het Nieuwe Diep 36

1781 AD Den Helder