Klachtenregeling

 

 

Klachten
Kids2care Kinderthuiszorg wil altijd de hoogste kwaliteit zorg en dienstverlening leveren, heeft u suggesties dan horen wij dit graag van u.

Verbeteringen, vragen en opmerkingen?
Maak het bespreekbaar, de meest eenvoudige en snelle manier is om de betrokken medewerker direct aan te spreken of leg uw opmerking voor aan de leidinggevende of directie van de desbetreffende vestiging.

Interne klachtencommissie Kids2care kinderthuiszorg
Een tweede optie is om de kwaliteitsmedewerkers van Kids2care Kinderthuiszorg van de desbetreffende vestiging een brief of een email te sturen. Zij komen binnen vier weken met een oplossing, zoals een gesprek of conflictbemiddeling. U kunt bij klachten ook contact opnemen met de hoofdvestiging van Kids2care Kinderthuiszorg.

Externe klachtencommissie Kids2care kinderthuiszorg
Indien bovenstaande oplossingen niet voldoen of wilt u dat een onafhankelijke partij over uw klacht oordeelt? Leg dan uw klacht voor aan de externe en onafhankelijke klachtencommissie van Kids2care Kinderthuiszorg. Kids2care is aangesloten bij de klachtencommissie van Klachtenportaal.

Het klachtenreglement
het klachtenregelement van Klachtenportaal Zorg vindt u op de website van Klachtenportaal Zorg

Adres klachtencommissie Klachtenportaal Zorg
Klachtenportaal Zorg
Westerstraat 117, 1601 AD Enkhuizen
Klachten dienen schriftelijk te worden ingedient op bovenstaand adres.

e-mail Klachtenportaal Zorg info@klachtenportaalzorg.nl


 

Kids2care Kinderthuiszorg is er voor  kinderen met een ‘extraatje’ en voor hun gezin. De kinderen zijn vaak chronisch of acuut ziek, of hebben een meervoudige  lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Kids2care biedt met haar eigen Verpleegkundig KinderZorghuis zorg aan acuut en chronisch zieke kinderen middels dagopvang, logeermogelijkheden en/of  Kinderhospice zorg als respijtzorg of  structurele zorgondersteuning.

De bekosting van Verpleegkundige Kindzorg valt grotendeels onder de Zorgverzekeringswet (ZVW) en voor een aantal kinderen met verpleegkundige zorgvraag en een verstandelijke beperking onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

Zoekt u zorg voor uw kind?

Wij denken graag met u mee!

Kids2care Kinderthuiszorg & KinderZorghuis 

Noord-Holland en Noord-Nederland

werkzaam in: Noord-Holland, Friesland, Groningen

daarnaast in overleg in Drenthe, Overijssel & Flevoland/NOP

 

Waar vindt u ons:

Wij zijn op kantoor bereikbaar:

ma-vrij 08.00 -15.00

Telefoon: 0223-641502

E-mail: info@kids2care.nl

 

Bezoek & postadres:

Het Nieuwe Diep 36

1781 AD Den Helder