Welke diensten leveren wij:
Daarnaast zijn er voor elk gezin met een kind met een ‘extraatje’ momenten dat er wat meer zorg nodig is. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of ziekte, of op momenten dat een opname juist is te voorkomen. Ook kan het voor ouders heerlijk en heel goed zijn om eens een dagje samen of met de andere kinderen weg te kunnen en de zorg van het zieke kind aan Kids2care Kinderthuiszorg uit handen te geven. Kids2care KinderZorghuis biedt u als ouders de mogelijkheid om de zorg voor uw kind(eren) tijdelijk uit handen te geven om zo even te kunnen bijtanken. Voor u als ouders een stukje ondersteuning en respijtzorg, ter ondersteuning van de zorg die u elke dag biedt aan uw kind(eren), met behoud van eigen regie. Wij spelen zo flexibel mogelijk op uw zorgvraag in. In overleg kunnen wij ook nachtzorg thuis of in onze opvang bieden om u te helpen bij de zorg voor uw kind.

Kinderthuiszorg
De gezinnen die Kids2care ondersteunt, hebben over het algemeen een zorgvraag die langdurig is. Dit kan enkele maanden zijn, maar ook meerdere jaren. Kids2care biedt uw gezin deze vorm van zorg. De wensen van ouders en kind komen in onze zorgverlening natuurlijk op de eerste plaats. In overleg met alle betrokken zorgverleners kijken wij samen met u als ouders naar de zorgvraag en zorgbenodigdheden van uw kind, zodat aan uw kind zo optimaal mogelijke zorg kan worden verleend.
Daarnaast zijn er voor elk gezin met een kind met een ‘extraatje’ momenten dat er wat meer zorg nodig is. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of ziekte, of op momenten dat een opname juist is te voorkomen. Ook kan het voor ouders heerlijk zijn om eens een dagje samen of met de andere kinderen weg te kunnen en de zorg van het zieke kind aan Kids2care uit handen te geven. Wij spelen zo flexibel mogelijk op uw zorgvraag in. In overleg kunnen wij ook nachtzorg bieden. Voor u als ouders een stukje ondersteuning en respijtzorg, ter ondersteuning van de zorg die u elke dag biedt aan uw kind(eren).

Begeleiding buitenshuis
Voor kinderen met een ‘extraatje’ is het vaak moeilijk om naar een reguliere school of peuterspeelzaal te gaan. Medicijngebruik en de noodzakelijke (kinder)verpleegkundige verzorging of begeleiding zijn soms onoverkomelijke hindernissen. Kids2care Kinderthuiszorg kan ervoor zorgen dat uw kind weer samen met zijn of haar vriendjes naar school kan gaan. Onze ondersteuning kan variëren van een enkele verpleegkundige handeling, tot zorg gedurende meerdere, aaneengeschakelde uren.

Een dagje weg
Een dagje erop uit is voor gezinnen met een kind met een ‘extraatje’ vaak een hele onderneming. Kids2care Kinderthuiszorg neemt de (kinder)verpleegkundige zorg op zulke dagen graag van u over. Zo kan het hele gezin volop genieten, zonder de zorg in te hoeven vullen.

Palliatieve en/of  terminale kindzorg
Een kind met een ‘extraatje’ is soms een kind wat niet meer beter wordt. In dit geval is het voor het hele gezin het fijnst als uw kind die laatste periode thuis kan zijn. Kids2care Kinderthuiszorg helpt u er graag bij om uw kind de zorg te bieden die nodig is, zodat het in een vertrouwde en veilige omgeving kan overlijden.

Dag, nacht- en logeeropvang in ons KinderZorghuis
Kids2care biedt middels een samenwerking met de Ronald Mcdonald Hoeve in Beetsterzwaag; zorg aan acuut en chronisch zieke kinderen dag-, nacht- en logeeropvang, vakantieopvang en/of Kinderhospice zorg als respijtzorg of structurele zorgondersteuning. Deze zorg wordt op kleinschalige basis geboden, waarbij we een huiselijke omgeving gecreëerd hebben waarbij voor de kinderen geborgenheid, veiligheid, warmte en respect centraal staan. Uw kind is weer even echt kind en kan hier heerlijk ontspannen.
klik hier voor meer informatie.


 

Deel deze pagina:

Kids2care Kinderthuiszorg is er voor  kinderen met een ‘extraatje’ en voor hun gezin. De kinderen zijn vaak chronisch of acuut ziek, of hebben een meervoudige  lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Kids2care biedt met haar eigen Verpleegkundig KinderZorghuis zorg aan acuut en chronisch zieke kinderen middels dagopvang, logeermogelijkheden en/of  Kinderhospice zorg als respijtzorg of  structurele zorgondersteuning.

De bekosting van Verpleegkundige Kindzorg valt grotendeels onder de Zorgverzekeringswet (ZVW) en voor een aantal kinderen met verpleegkundige zorgvraag en een verstandelijke beperking onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

Zoekt u zorg voor uw kind?

Wij denken graag met u mee!

Kids2care Kinderthuiszorg & KinderZorghuis 

Noord-Holland en Noord-Nederland

werkzaam in: Noord-Holland, Friesland, Groningen

daarnaast in overleg in Drenthe, Overijssel & Flevoland/NOP

 

Waar vindt u ons:

Wij zijn op kantoor bereikbaar:

ma-vrij 08.00 -15.00

Telefoon: 0223-641502

E-mail: info@kids2care.nl

 

Bezoek & postadres:

Het Nieuwe Diep 36

1781 AD Den Helder