Kids2care Kinderthuiszorg biedt unieke Verpleegkundige Kindzorg

Kids2care Kinderthuiszorg is er voor kinderen met een ‘extraatje’ en voor het hele gezin. De kinderen zijn vaak chronisch of acuut ziek, of hebben een meervoudige lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Volgens het principe van ‘rust, reinheid en regelmaat’ maken onze (kinder)verpleegkundig zorgcoördinatoren een Zorgplan en planning die past bij de zorgvraag van uw kind. Wij kijken en overleggen altijd met u als ouder(s) naar uw kind(eren) en gezin om zo samen tot de bij de situatie en zorgvraag passende oplossing en hulpverlening of ondersteuning van zorg te komen.

Vervolgens nemen wij de verzorgende, verplegende en begeleidende taken van u over, of voeren die samen met u uit door u te ondersteunen waar u dat wenst. Onze ervaring is dat in gezinnen die op zeer regelmatige basis en gedurende meerdere aaneengeschakelde uren (kinder)verpleegkundige ondersteuning krijgen van een vast Verpleegkundig Kindzorg team, al snel ruimte ontstaat voor ontspanning.

Thuis en buitenshuis

Een uurtje naar de speeltuin, een dagje naar de dierentuin, schoolreisje of gewoon samen met vriendjes naar school. Het is voor (gezinnen met) kinderen met een ‘extraatje’ vaak een hele onderneming. Om uw gezin te helpen om actief in de maatschappij te blijven staan, biedt Kids2care ook verpleegkundige Kindzorg buitenshuis.

Samenwerking met artsen en zorginstellingen

Kids2care wil ziekenhuisopnames voor uw kind waar mogelijk voorkomen en bij calamiteiten naar behoren kunnen ingrijpen. Hiervoor is een goede communicatie met alle betrokken artsen en zorginstellingen noodzakelijk.


 

Deel deze pagina:

Kids2care Kinderthuiszorg is er voor kinderen met een medisch of verpleegkundig ‘extraatje’ en voor hun gezin. Wij bieden Verpleegkundige Kindzorg thuis, op school of een gewenste andere locatie en denken op maat mee voor passende zorg.

Kids2care biedt middels samenwerking zorg aan acuut en chronisch zieke kinderen middels dagopvang, logeermogelijkheden en/of  Kinderhospice zorg als respijtzorg of structurele zorgondersteuning.

De bekosting van Verpleegkundige Kindzorg valt grotendeels onder de Zorgverzekeringswet (ZVW) middels ZIN (zorg in natura) en voor kinderen met verpleegkundige zorgvraag en een verstandelijke beperking/ blijvende zorgvraag die vallen onder de WLZ (Wet Langdurige Zorg) middels inzet van PGB (persoon gebonden budget).

Zoekt u zorg voor uw kind?

Wij denken graag met u mee!

Kids2care Kinderthuiszorg voor Verpleegkundige Kindzorg

Noord-Holland en Noord-Nederland

werkzaam in: Noord-Holland, Friesland, Groningen

daarnaast in overleg in Drenthe

 

Waar vindt u ons:

Wij zijn op kantoor bereikbaar:

ma-vrij 08.00 -16.00

Telefoon: 0223-641502

E-mail: info@kids2care.nl

 

Bezoek & postadres:

Het Nieuwe Diep 36

1781 AD Den Helder