Verpleegkundige opvang Beetsterzwaag (Noord-Nederland)
Kids2care heeft in Friesland een sfeervolle logeeropvang voor chronisch en acuut zieke kinderen (0-18 jaar). Door samenwerking met de Ronald Mcdonald Hoeve bieden wij in Beetsterzwaag een veilige en warme logeerplek. Logeren kan als gezin, maar ook alleen. De hoeve heeft uitstekende faciliteiten voor kinderen met een 'extraatje'. En in combinatie met ons gespecialiseerde (kinder)verpleegkundig team bieden wij kind en gezin een meerwaarde door ook zorg op deze prachtige locatie te bieden. Natuurlijk met de vertrouwde inzet van Kids2care Kinderthuiszorg!

Ouders van chronisch zieke kinderen zijn vaak 24 uur per dag in touw om hun kind te verzorgen. Soms wordt dit te veel en dan is het prettig te weten dat ouders hun kind tijdelijk kunnen onderbrengen bij de Ronald Mcdonald Hoeve in Beetsterzwaag. Zo ontstaat er meer ruimte voor ontspanning en kan kind en/of gezin even weg uit de eigen omgeving en genieten van al het moois wat Friesland - en in het bijzonder Beetsterzwaag - te bieden heeft.

Wij bieden deze zorg in PGB.

Voor meer informatie stuur ons een mail.


 

Deel deze pagina:

Kids2care Kinderthuiszorg is er voor  kinderen met een ‘extraatje’ en voor hun gezin. De kinderen zijn vaak chronisch of acuut ziek, of hebben een meervoudige  lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Kids2care biedt met haar eigen Verpleegkundig KinderZorghuis zorg aan acuut en chronisch zieke kinderen middels dagopvang, logeermogelijkheden en/of  Kinderhospice zorg als respijtzorg of  structurele zorgondersteuning.

De bekosting van Verpleegkundige Kindzorg valt grotendeels onder de Zorgverzekeringswet (ZVW) en voor een aantal kinderen met verpleegkundige zorgvraag en een verstandelijke beperking onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

Zoekt u zorg voor uw kind?

Wij denken graag met u mee!

Kids2care Kinderthuiszorg & KinderZorghuis 

Noord-Holland en Noord-Nederland

werkzaam in: Noord-Holland, Friesland, Groningen

daarnaast in overleg in Drenthe, Overijssel & Flevoland/NOP

 

Waar vindt u ons:

Wij zijn op kantoor bereikbaar:

ma-vrij 08.00 -15.00

Telefoon: 0223-641502

E-mail: info@kids2care.nl

 

Bezoek & postadres:

Het Nieuwe Diep 36

1781 AD Den Helder