KinderZorghuis Julianadorp (Noord-Holland) 
Kids2care KinderZorghuis in Noord-Holland is een kleinschalig tweede thuis. Wij bieden dag-, nacht- en logeeropvang, vakantiezorg en hebben een kinderhospice functie voor chronisch en acuut zieke kinderen (0-18 jaar).

Wij bieden een veilige en warme opvangplek in Julianadorp in de kop van Noord-Holland. Hier worden maximaal 2 tot 3 kinderen tegelijkertijd opgevangen. Er is 24 uur per dag (kinder)verpleegkundige zorg, bij voorkeur uit het eigen Kids2care Kinderthuiszorg team van uw kind (als uw kind al kindzorg van ons ontvangt).
Ouders van chronisch zieke kinderen zijn vaak 24 uur per dag in touw om hun kind te verzorgen. Soms wordt dit te veel en dan is het prettig te weten dat ouders de intensieve zorg voor hun kind tijdelijk uit handen kunnen geven aan ons gespecialiseerde (kinder)verpleegkundig team, zo kunnen ouders even “ontzorgen”.

Wij bieden deze zorg in PGB.

Voor meer informatie stuur ons een mail.


 

Deel deze pagina:

Kids2care Kinderthuiszorg is er voor  kinderen met een ‘extraatje’ en voor hun gezin. De kinderen zijn vaak chronisch of acuut ziek, of hebben een meervoudige  lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Kids2care biedt met haar eigen Verpleegkundig KinderZorghuis zorg aan acuut en chronisch zieke kinderen middels dagopvang, logeermogelijkheden en/of  Kinderhospice zorg als respijtzorg of  structurele zorgondersteuning.

De bekosting van Verpleegkundige Kindzorg valt grotendeels onder de Zorgverzekeringswet (ZVW) en voor een aantal kinderen met verpleegkundige zorgvraag en een verstandelijke beperking onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

Zoekt u zorg voor uw kind?

Wij denken graag met u mee!

Kids2care Kinderthuiszorg & KinderZorghuis 

Noord-Holland en Noord-Nederland

werkzaam in: Noord-Holland, Friesland, Groningen

daarnaast in overleg in Drenthe, Overijssel & Flevoland/NOP

 

Waar vindt u ons:

Wij zijn op kantoor bereikbaar 

ma-vrij 08.00 -15.00

 

Telefoon: 0223-641502

E-mail: info@kids2care.nl