... De stap om hulp te vragen is een stap die veel ouders als ervaren. Op dat moment moet je toegeven dat het eigenlijk niet meer gaat, hoeveel je ook van je kind(eren) houdt. 

 

Zo ontstond in januari 2006 Kids2care Kinderthuiszorg.

 

Kids2care levert gespecialiseerde (kinder)verpleegkundige zorg op maat, waarbij ouders de regie behouden, zowel in PGB als ZIN (Zorg In Natura). Naast de zorg voor uw kind(eren) heeft het team van Kids2care speciale aandacht voor 'rust en regelmaat' binnen het gezin. Een stabiele gezinssituatie met gedegen en professionele verpleegkundige zorg. Aandacht voor het hele gezin komt uw kind en het hele gezin ten goede. Het voorkomen en verkorten van ziekenhuisopnames is vanzelfsprekend.

 

Ons team denken graag met u mee! Mail of bel ons voor meer informatie.

 

Team Kids2care Kinderthuiszorg 

 

 
 
 

Kids2care Kinderthuiszorg is er voor  kinderen met een ‘extraatje’ en voor hun gezin. De kinderen zijn vaak chronisch of acuut ziek, of hebben een meervoudige  lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Kids2care biedt met haar eigen Verpleegkundig KinderZorghuis zorg aan acuut en chronisch zieke kinderen middels dagopvang, logeermogelijkheden en/of  Kinderhospice zorg als respijtzorg of  structurele zorgondersteuning.

De bekosting van Verpleegkundige Kindzorg valt grotendeels onder de Zorgverzekeringswet (ZVW) en voor een aantal kinderen met verpleegkundige zorgvraag en een verstandelijke beperking onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

Zoekt u zorg voor uw kind?

Wij denken graag met u mee!

Kids2care Kinderthuiszorg & KinderZorghuis 

Noord-Holland en Noord-Nederland

werkzaam in: Noord-Holland, Friesland, Groningen

daarnaast in overleg in Drenthe, Overijssel & Flevoland/NOP

 

Waar vindt u ons:

Wij zijn op kantoor bereikbaar:

ma-vrij 08.00 -15.00

Telefoon: 0223-641502

E-mail: info@kids2care.nl

 

Bezoek & postadres:

Het Nieuwe Diep 36

1781 AD Den Helder