Kids2care KinderZorghuis  voor dag-, nacht-,  logeeropvang en Kinderhospice-zorg

Kids2care KinderZorghuis

voor dag-, nacht-, logeeropvang en Kinderhospice-zorg

Lees meer »
Kids2care Kinderthuiszorg  Medische Kindzorg thuis en op locatie

Kids2care Kinderthuiszorg

Medische Kindzorg thuis en op locatie

Lees meer »
Werken  bij Kids2care Kinderthuiszorg

Werken

bij Kids2care Kinderthuiszorg

Lees meer »

Kids2care Kinderthuiszorg

al bijna 11 jaar maatwerk in Kindzorg

Als ouder voel je je na de komst van een kind met "een extraatje" of nadat je kind ziek blijkt te zijn, volledig in het diepe gegooid. Meteen bij thuiskomst uit het ziekenhuis, maar ook in de tijd daarna. De onzekerheid over de conditie van je kind, de zorg en verzorging die je kind nodig heeft, maar zeker ook het woud van regels, mogelijkheden en onmogelijkheden.

 

Als moeder van 5 kinderen, waarvan 3 met "medisch extraatje", merk ik dat de druk op mijn gezin enorm hoog was en is. Je wilt zelf voor je kind(eren) kunnen zorgen, maar niet alle zorg kun je zelf uitvoeren als je ook de veilige ouder voor je kind wilt kunnen blijven. Zorg gaat soms echt letterlijk 24 uur per dag door, dat is haast niet vol te houden.....

Lees hier verder

 
 
 

Kids2care Kinderthuiszorg is er voor  kinderen met een ‘extraatje’ en voor hun gezin. De kinderen zijn vaak chronisch of acuut ziek, of hebben een meervoudige  lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Kids2care biedt met haar eigen Verpleegkundig KinderZorghuis zorg aan acuut en chronisch zieke kinderen middels dagopvang, logeermogelijkheden en/of  Kinderhospice zorg als respijtzorg of  structurele zorgondersteuning.

De nieuwe bekosting van Medische Kindzorg valt grotendeels onder de Zorgverzekeringswet (ZVW) en voor een aantal kinderen met verpleegkundige zorgvraag en een verstandelijke beperking onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

Onze zorg kan zowel in PGB als ZIN worden bekostigd.

 

Zoekt u zorg voor uw kind?

Bel ons!

Kids2care Kindzorg

Noord-Holland en Noord-Nederland

werkzaam in: Noord-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel & Flevoland/NOP

T. 0223 - 64 15 02

ma-vrij van 08.00 tot 16.00 uur 

info@kids2care.nl

 

 

 

Vind ons ook op