Demi heeft altijd genoten van de logeerweekenden. Ze vindt het dan ook erg jammer dat ze nu de verpleegkundigen niet meer zal zien. De zorg bij Kids2care is erg goed bevallen, mocht de nieuwe logeeropvang speciaal voor kinderen met reuma niet goed bevallen dan wordt er weer contact opgenomen.

Ook de samenwerking met kantoor is echt prima, vooral de snelheid waarmee Joke de vragen oppakte. “De vraag was nog niet gesteld, of Joke had het al opgelost”.

Kids2care is echt super, ze hebben ons zo geholpen. Pgb aanvragen ging niet zonder slag of stoot, maar Bernice heeft  zich ook hierbij voor 100% ingezet voor Demi.
De verpleegkundige die op school kwamen, maar ook in het logeerhuis hadden super veel geduld met Demi. Demi zal de brocoli met gebakken aardappelen en gehaktbal missen.

Dames bedankt voor jullie zorgen.

Groetjes Pascal en Wendy en een knuffel van Demi

Kids2care Kinderthuiszorg is er voor  kinderen met een ‘extraatje’ en voor hun gezin. De kinderen zijn vaak chronisch of acuut ziek, of hebben een meervoudige  lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Kids2care biedt met haar eigen Verpleegkundig KinderZorghuis zorg aan acuut en chronisch zieke kinderen middels dagopvang, logeermogelijkheden en/of  Kinderhospice zorg als respijtzorg of  structurele zorgondersteuning.

De bekosting van Verpleegkundige Kindzorg valt grotendeels onder de Zorgverzekeringswet (ZVW) en voor een aantal kinderen met verpleegkundige zorgvraag en een verstandelijke beperking onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

Zoekt u zorg voor uw kind?

Wij denken graag met u mee!

Kids2care Kinderthuiszorg & KinderZorghuis 

Noord-Holland en Noord-Nederland

werkzaam in: Noord-Holland, Friesland, Groningen

daarnaast in overleg in Drenthe, Overijssel & Flevoland/NOP

 

Waar vindt u ons:

Wij zijn op kantoor bereikbaar:

ma-vrij 08.00 -15.00

Telefoon: 0223-641502

E-mail: info@kids2care.nl

 

Bezoek & postadres:

Het Nieuwe Diep 36

1781 AD Den Helder